Mogelijkheden

Vanuit thuishaven Lemmer kan onder iedere weersgesteldheid worden uitgevaren naar IJsselmeer of Friese meren. Alleen een goed humeur en een open mind bepalen het succes. Bovendien beschikt de LE194 over een knus en comfortabel vooronder met prima kombuis waar het goed toeven is. Gedurende de dag kunt u rekenen op een uitstekende verzorging van de inwendige mens door onze gastvrouw. Onze catering biedt voor elk wat wils. Van eenvoudige doch voedzame scheepskost tot uitgebreide lunches, lekkere hapjes en dranken.

 

De Frije Fûgel is ingericht voor dagtochten met maximaal 20 passagiers. Voor grotere groepen worden meerdere gelijkwaardige Lemsteraken ingezet. Dit biedt ook de mogelijkheid om wedstrijden te zeilen, een extra dimensie aan uw programma.

 

 

Een dag zeilen is ook prima te combineren met andere activiteiten zoals vis roken of een stadswandeling en bezoek aan musea in één van de historische plaatsjes. Friesland en de voormalige Zuiderzee vormen hiervoor het perfecte decor. De mogelijkheden zijn onbegrensd en slechts afhankelijk van creativiteit. Andere suggesties? Wij denken graag met u mee.